Grupni programi

Kako smanjiti svakodnevni stres?

predavanja

Opširnije

Uticaj stresa na zdravlje

uticaj stresa na zdravlje

Opširnije

Marital stress

marital stres

Opširnije

Razvod kao izvor stresa

razvod

Opširnije

Roditeljstvo bez stresa

roditeljstvo

Opširnije

Trening veština komunikacije

vestina komunikacije

Opširnije

U saradnji sa kolegama ( psiholozi, pedagozi, psihoterapeuti, koučevi) organizujemo predavanja, treninge, radionice i seminare, usmerene ka razvijanju određenih veština , prevazilaženju određene stresne situacije ili krize izazvane određenim životnim događajem.

Pratite aktuelnosti na našem sajtu i fb stranici, povremeno organizujemo informativna , preventivna i promotivna predavanja.

Prednosti rada u grupi:

  • omogućava predavaču rad sa više klijenata istovremeno - ekonomičnost (cena sata je obično znatno manja u odnosu na individualni rad)
  • klijenti imaju priliku da razmene mišljenja sa ostalim članovima grupe koji imaju isto ili slično iskustvo
  • klijenti imaju prilike da prisustvuju angažovanju drugih članova grupe i postaju svedoci njihove promene na bolje, što može dodatno da ih motiviše i poveća veru u dobrobit rada na sebi.
  • grupni rad je izuzetna prilika da klijet doživi realne reakcije drugih na njegove stavove, mišljenja i ponašanja, obzirom na poverenje, otvorenost i specifičnost odnosa članova grupe, uključujući i međusobno razumevanje i podršku.

Pogledajte aktuelne grupne progame i prijavite se za program koji Vama najviše odgovara u ovom trenutku.

Ukoliko ne postoji adekvatan program za Vas, pošaljite nam poruku sa opisom Vašim konkretnih potreba kako bismo kreirali nove programe.

PRIJAVITE SE na NEWSLETTER i dobijajte obaveštenja o budućim događajima.