Koučing

Kako se sprovodi koučing?

Susreti se odvijaju u prijatnom ambijentu, uz međusobno poštovanje, poštovanje moralnih i etičkih principa stuke od strane kouča, kao i poštovanje ličnosti i autonomije klijenta. Princip poverljivosti garantuje da sadržaj koji klijent iznosi u toku koučinga neće biti predočen trećem licu od strane kouča. Isto se odnosi i na sve klijente u grupnom radu.

Klijent, sa druge strane, poštuje dogovore tako što dolazi u dogovorenim terminima, angažuje se u toku i periodu između susreta, te u tom priodu izvršava, ukoliko ima, dogovorene zadatke.

Neke od veština koje se mogu poboljšati koučingom su: veštine komunikacije, razrešavanja konflikta, zastupanja svojih stavova, veštine postavljanja ciljeva i kreiranja akcionog plana, upravljenja vremenom i slično.

Prednosti individualnog rada?

  • klijent se može dogovoriti o terminima susreta koji njemu najviše odgovaraju
  • klijent ima nepodeljenu pažnju i usredsređenost kouča sve vreme ličnog rada
  • posvećenost konkretnom cilju i rad "ispod površine"
  • poverljivost ličnih informacija i sadržaja koje klijent iznosi (nisu prisutne druge osobe)
  • tehnike i način rada kouča se mogu više prilagoditi specifičnim ciljevima i karakteru klijenta

Individualni susreti traju 45 min, u dogovorenom terminu. Broj potrebnih susreta se ne određuje unapred.

Zakažite svoj individualni termin 065/369-55-09.

Moguće je raditi na daljinu, preko Skype naloga: Centar Psihosoma.

Cena: 4000 din po susretu.

Povezani tekstovi